Hizmetlerimiz

Vinil Tabela

Vinil Tabela Nedir?

Vinil tabela dediğimiz malzeme 3 farklı kalınlık ve iki farklı özellikten yapılmaktadır. Öncelikle gram olarak 540 gr vinil (Genel olarak totem tabelalar için ve bilboardlarda kullanılır), 440 gr vinil  (Genel tabela işlerinde kullanılır) ve en ucuzu 320 gr vinil bulunmaktadır. Viniller avrupa ve çin olmak üzere  ikiye ayrılmıştır. Etrafı demir karkas ile dönülen isteğe göre içerisine floresan (Led ampül) veya led yerleştirilerek ışıklandırılan kenarları köşebent ile daha iyi bir görünüm aldırılan tabela modeldir.

Genel itibari ile en uygun tabela modelidir. Vinil  ışıklı düşünülmesi durumunda ayrıca ışığı daha iyi yansıtan ışık geçirgenliği daha iyi olan ışıklı viniller kullanılması uygundur. Vinil diye tabir edilen bu tabela modelleri 280 gr başlayarak sırayla 320, 440,480 ve 520 gr olmak üzere değişmektedir. Genel görünüşü itibari ile dijital baskıdan geçen malzeme demir karkas yardımı ile çerçeve dönülerek gerdirilir. Gerdirilen malzeme ise tabelanın konulacağı alına alana veya başka alana montajı sağlanır.

Vinil Germe Tabela Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vinil tabela yaptırırken öncelikle ışıklı veya ışıksız olması önemlidir. Buna uygun malzeme kullanımı gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Vinil dijital baskı işleminden sonra dış yüzeyleri baskının verdiği tasarımları vinile çıkararak istenilen tabela görüntüsü oluşur. Burada vinil tercih edilirken kullanılacak alanın çok fazla günlük güneş alması hesaplanmalıdır. Dijital baskının yapısı gereği boyalar belirli süre zarfından sonra güneşin yoğun ışınlarından solmaya başlayacaktır. Buda size yeni tabela ihtiyacı doğuracağından cephenize uygun tabela modeli seçmeniz size ekonomik açıdan daha fayda sağlayacaktır.

Bu tabela modelinin en büyük tercih nedeni ucuz, uygun olmasından tercih edilmesidir. Ayrıca iyi bir tasarımla birleştiğinde ortaya diğer tabela modellerine yakın bir görünüm çıkmasıdır.

Vinil Modeli Tabela Fiyatı

Vinil modeli tabela fiyatı, tabelanın ölçüsü yani metre karesi hesaplanarak yapılmaktadır. Hesaplanan tabelaya ışıklı veya ışıksız olma durumu da eklenecektir. Brandanın avrupa ve çin olması da ayrıca fiyat anlamında maliyeti etkileyecek kriterden biridir. Tüm tabela ihtiyaçlarınız için Arda Reklam olarak işletmenizi daha iyi gösterecek tabela çözümleri üretiyoruz. Bizlere 0 (216) 498 89 58  veya bilgi@ardatabela.com üzerinden mail ile ulaşabilirsiniz.

Çatı Tabelası Nedir?

Çatı Tabelası adından da anlaşılacağı üzere yüksek bina ve çatılara daha fark edilir hale getirilmek için yaptırılan tabela reklam araçlarından biridir. Çatı reklam alanı olarak belirlenen bu tabela modeli diğer tabelalara göre ölçü ve imalat anlamında büyük farklılıklar göstermektedir. Çatı Tabelaları diğer tabela modellerine nazaran daha fazla işçilik ve doğru ürün seçimi yapılması gerekmektedir.

Tercih edilme sebepleri bilinirliği artırıcı, dikkat çekici ve reklam alanı olarak devasa alanların kullanılarak markanızı daha bilinir hale getirmesidir.

Çatı Tabelası Nasıl Yapılır

Çatı Tabelası yapımı diğer tabela yapımına çok fazla benzememekle birlikte öncelik olarak tabelanın koyulacağı zeminin iyi etüt yapılması gerekmektedir. Buna ek olarak yine tabelanın koyulacağı alanın rüzgarın yönü ve kuvveti muhtemel hesaplanmalıdır. Çatı tabelaları için öncelik olarak en fazla dikkat edilmesi gereken yer demir karkas sistemidir.

Burada dikkat edilecek nokta demirlerin aralıkları, demir kalınlıkları ve kullanılacak demir boyut ölçüleridir. Çünkü yüksek alanda rüzgarın sertliğine dayanabilecek kadar malzeme seçimi önemlidir. Işıklı ve ışıksız olarak yapılan çatı tabelalarının harfleri iyi analiz edilerek görünebilirlik alanı doğru hesaplanmalı ve buna uygun yüksekliği belirlenerek görüş mesafesi hesaplanmalıdır.

Çatı tabela reklam yapımı için harflerin içerisine kullanılacak led sistemi ve harflerin renkleri de çok önem arz etmektedir. Büyük saygın referans ve uzman çatı tabelaları üretimi konusunda deneyimli kadrosu ve büyük makina parkurumuz firmamızdan daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Çatı Tabelası Fiyatları

Çatı Tabelası fiyatları için öncelikle yapılacak tabelanın modeli (ışıklı, ışıksız) olması belirlenmelidir. Bununla birlikte yapılacak tabelanın alanı (ölçüsü) doğru belirlenerek buna uygun tabela harf yüksekliği çıkarılmalıdır. Çıkarılan tabela modeli, ölçüler vs sonrası proje için kullanılacak malzemelerin hesaplanarak malzeme listesinin oluşturulması. Bu oluşturulan malzeme listesinin tüm detayları ile incelenerek tabela fiyatının belirlenmesi gerekmektedir.

Çatı Tabelası Örnekleri

Çatı Tabelası örnekleri için ışıklı ve ışıksız bir çok firma veya kurumun adını yükseklere kazıdık. Sizlerde aşağıda örnekleri bulunan çatı tabela modellerinden istediğinizi bizlere mail bilgi@ardatabela.com veya 0 (216) 498 89 58 numarasından ulaşabilirsiniz. Çatı tabela örnekleri için aşağıda sıraladığımız model ve renklerde firmanıza uygun Çatı Tabela Reklam çözümleri üretiyoruz.

KUTU HARF TABELA

PASLANMAZ KROM TABELA

Paslanmaz krom tabela, insanların algısını ciddi anlamda etkileyen ve üç boyutlu tasarlanmakta olan tabelalardır.

Şık duruşuyla dikkatleri üzerine toplayan paslanmaz krom tabela yöntemi sayesinde ilgi çekici reklamlar yapılabilmektedir. Tasarım sürecinde kusursuz şekillerde üretildiği söylenen paslanmaz harflerle kaliteli, şık görüntüler elde edildiği için firma müşteriler karşısında hoş bir imaj çizmektedir.

Fakat tercih edilen malzemeleri kötü olması halinde tanıtımı yapılacak ürün kötü bir intiba oluşturabilir ve firma itibari zedelenebilmektedir. Üç boyutlu harfler zaman içerisinde deforme olur ve paslanır. Bu görüntü insanların aklında kötü bir imaj çizdiği için seçilen malzemelerin kaliteli ve uzun ömürlü olmasına dikkat edilmelidir.

Paslanamaz Krom Tabela Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Paslanmaz Krom Tabelaların hammaddesi 304 çelik paslanmaz dır. Temel paslanmaz çeşitlerinden biri olan ve en yaygın kullanılanıdır. Bu paslanmaz çelik kalitesi; kimyasal bileşiminin, mekanik özelliğinin, kaynak yapılabilirliğinin ve korozyon-oksidayson direncinin fiyatına oranla çok iyi olması sebebiyle tercih edilme sebebidir.

Arda Reklam olarak kullandığımız paslanmaz çelik ürünleri işte bu yüzden 304 ‘tür


 

Paslanmaz Kutu Harf

Paslanmayan kutu harflerin ön kısımlarında üç yüz dört kalitede olan ve 1,2 milimetre yüzeyinde paslanma özelliği olmayan sac türleri kullanılır. Tabelaya yazılan harflerin ön tarafları lazer sistemiyle hazırlandığı gibi aynı zamanda harflerin yan kısımları da giyotin makaslarıyla kesimi yapılarak hazırlanır. Paslanmayan kutu harf tabelalar tercih edilen renklere boyanabilmektedir. Paslanmayan sacların kullanılması halinde paslanmaz krom tabela uzun süreler kullanılabilir. Bu tabelaların yapım sürecinin tamamı el işçiliğiyle tamamlanır.

Tabelalar ışıksız ve ışıklı olarak tercih doğrultusunda hazırlanır. Krom harf tabelada kullanılmakta olan krom malzemesinin dayanıklılık özelliği bulunduğu gibi temizlik bakımından da kolaylık sağlar. Günümüz şartlarında görsel anlamda modern ve hoş bir model çizer. Uzun ömürlü olması amacı ile dizaynı yapılmaktadır. Üretimde kullanılan malzemeler arasında pleksi glass, Gold krom, krom ve alüminyum bulunur. Bahsi geçen malzemelerin özelliği çeşitli sert hava koşullarına dayanabilmesidir.

Krom, dıştan gelen etkilere dayanma özelliği olan güçlü ve paslanmayan malzemelerden biridir. Kromun diğer özelliklerinden biri ise yüzeyinin ayna gibi parlak ve sert olmasıdır. Bu tarz özellikler dekor işlerinde de bu malzemenin kullanılmasına olanak tanır. Kutu harf yapımı başlandığı zaman krom kutu harfin popüler seçeneklerden biri olduğu aynı zamanda el işçiliğiyle yapılmasından dolayı özel tabelalardan biri olması dikkat çeker. Krom tabela çeşitleri arasında müşteriler için ışıksız ve ışıklı türleri tercih doğrultusunda hazırlanmaktadır.

PLEKSİ TABELA

Pleksi tabela, modern görüntüye sahip olan ve sektör içindeki en fazla kullanılan ürünlerden biridir.

Pleksi Tabela Nedir

Her geçen gün büyümekte olan tabela sektörü kullanımı da aynı şekilde artış göstermektedir. Sektöre büyük katkı sağlayan bu durumdan dolayı gelişim sağlanmasına destek olan tabela çeşitlerinden biri pleksi tabeladır. Tabelanın görüntü olarak modern ve şık olmasını sağlayan reklam malzemesidirAkrilik bir yapıya sahip olan pleksi Işıksız ve ışıklı olacak şekilde çeşitli türleri barındırmaktadır. Pleksi tabela, hızlı üretilen ve kaliteli reklam araçlarından biri olarak karşımıza çıkar.  Ürün ve markanın ön planda tutulması amacı ile ünite ya da stand yapılarak kullanılan malzeme çeşitlerindendir. En çok tercih edilme nedeni ise ışık geçirgenliği çok yüksek seviyede ve dış mekan şartlarındaki sağlamlığıdır.

Mağaza cephe, reklam yazısı, mağaza içerisinde ürün pazarlaması, fiyat gibi yazıların yazılması için hem dayanıklılık hem de hafif olma özelliği bulunur. Dekorasyon çalışmalarında kolay bir şekilde kullanılabilir. Genel itibari ile kullanım alanlarının stantlar olduğunu söyleyebiliriz. Işık geçirgenliğinden dolayı modül led ışık sistemi ile daha fazla ışık alınmaktadır.

Pleksi  balkon, yol aydınlatması, elektronik ışık sistemleri, asma tavan gibi aydınlatmalarda led kapaklar ile kullanılır. Renksiz ve renkli olan türleri vardır. Saydam ve yarı saydam hali bulunur. Kolay bir biçimde işlenen pleksi aynı şekilde delinebilir. Hafif yapıya sahip olan bu ürün genellikle birbirinden farklı ebatlarda düz levhalarla bulunmaktadır. Doksan derece illa yüz on beş derece sıcaklık ile ısıtılarak yapılmaktadır. Yapısı termodinamik olduğundan dolayı dayanma durumu oldukça azdır.

Pleksi Tabela Fiyat

Pleksi fiyatları sabit bir şekilde söylenemeyebilir. Bunun sebebi olarak alınan malzeme markası veya firma gösterilebilmektedir. Bunun yanı sıra fiyatlar çeşitli faktörlerden dolayı değişebildiği için öncelikle tabela yapılması düşünülen logo veya yazıların grafik programın hazırlanıp ölçüleri üzerinden genel bir fiyat değerlendirilmesi yapılması şarttır.

 Pleksi Tabela Kullanım Alanları

Pleksi tabela yapısı bakımından şeffaf ve kolaydır. İşlenmesi son derece kolay olan ürünün kullanım yerler makine, ilaç laboratuvarı, dekorasyon ürünleri, stant ve tabelaların kullanıldığı reklamcılık sektörü, ölçü aletleri, merdivende korkuluk yapımı, kimya laboratuvarı, aydınlatma ürünleri, hediyelik ürünlerdir.

Kurumsal bir tabela yaptırmak ve uzun ömürlü modern tasarımlar ile markanıza yeni bir ivme kazandırma için bizimle iletişime geçin. Uygun kaliteli işçilik ile tüm tabela ihtiyaçlarınıza kurumsallığınıza uygun çözümler üretiyoruz. Bizlere ister mail ile bilgi@ardatabela.com isterseniz telefon 0 (216) 498 89 58 ulaşabilirsiniz.

TOTEM TABELA

DİJİTAL BASKI

AFİŞ HİZMETLERİ

Fiyat Teklifi Al!

Aşağıdaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yaparız.

    İSİM-SOYİSİM *

    MAİL *
    TELEFON

    KONU SEÇİNİZ

    MESAJINIZ